Välkommen

Välkommen ska du vara!

Jag vill att du känner dig välkommen i och inte utesluten när det gäller IT och teknik. Jag startade mitt företag 2012. Det startades i samband med att jag började hjälpa min granne med hennes företag. Jag ville kunna ta betalt på ett bra vis och startade därför företaget för att kunna fakturera. Efter hand som tiden gick fick jag även andra uppdrag när det gäller IT-frågor.  En del av kunderna ville ha rådgivning, andra ville ha installation av IT-utrustning i sina kontor. Jag har deltagit i uppdatering av medelstora företags IT-miljö och hemsidor.

Intresset för IT och teknik har jag haft sedan barnsben. Det började med fascinationen för mitt första Nintendo och utvecklades vidare när familjen skaffade sin första dator 1996. Genom att både krascha och installera om datorn hemma lärde man sig mycket redan som 10 åring. Efter en gymnasielinje med inriktning på IT och media och senare en yrkesutbildning innom systemintegration (Nätverk, IT och system) har jag fått mer kött på benen.

Idag är jag anställd på Flygstolen Nordic (flygstolen.se) i Helsingborg där jag sköter den interna driften och supporten. Jag har även hjälpt till i mindre utvecklingsprojekt. Vid sidan av min anställning driver jag mitt företag.

Jag brinner för entreprenörskap, teknik och smarta lösningar. Hoppas att jag får möjligheten att hjälpa dig!

Lite företagsinfo:

Jag riktar mitt fokus till mindre företag som behöver hjälp med sin digitala värld. Allt från att få er skrivare att fungera till att designa er hemsida. Som små/egenföretagare kan det kännas som att man befinner sig i en IT-djungel. Jag fungerar som er reseguide och hjälper er finna lösningarna som är bäst för er och er verksamhet.

Mitt mål är att ni ska känna er trygga i er IT-miljö och känna att ni kan hantera alla era dagliga bestyr. Med den tryggheten i hamn kan ni fokusera på er huvudverksamhet och kan på så sätt utveckla eller expandera  er övriga verksamhet.

Jag erbjuder även möjligheten att få trycksaker designade hos mig. Exempelvis flyers, inbjudningar, reklamblad, informationsblad till mässor m.m.

 

Välkommen!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *